Vajon milyen lehet egy nap az ő szemszögükből?

Merre járnak? Mit csinálnak? Mivel szórakoztatják magukat a nap folyamán? Ezekre a kérdésekre régóta szeretnénk választ kapni.

Ahhoz, hogy ez sikerüljön, a modern technikát érdemes bevetni. Ezt tette Half-Sleep Chris néven ismert vlogger is, aki egy aprócska bluetooth kamerát helyezett el cicája nyakörvén egy teljes napra. Ralph, a kandúr szemszögéből lehet így látni a napját, minden vele történt dolgot sikerült videón rögzíteni. Ahhoz, hogy a kamera bírjon 24 órát többszöri töltést és cserét igényelt, de sikerült kivitelezni.

Úgy tűnik, az alváson kívül igen aktívak, sok felfedezésre váró dolog van egy lakásban is, még a szobacicák sem unatkoznak. Egymás macerálása, sok játék, az ablakon bámészkodás és a növények rágcsálása is a napirend része. A gazdi simogatása persze megunhatatlan, a kamera remegése elárulta a dorombolás mértékét is. Az éjjellátó kamerák azonban nem bírták sokáig, a lepofozást nem úszhatták meg.

Érdemes megnézni az összevágott eredményt, meglehetősen érdekes és szórakoztató egy macska szemszögéből látni a világot: