Nem gondoltátok, hogy kihagytok?

Egy londoni család a nagypapa 70. születésnapjának megünneplésére gyűlt össze és úgy gondolták, hogy egy közös képet is készítenek ennek alkalmából. Pontosan így vélte Bo, a spánielszerű keverék is, bár őt eredetileg nem tervezték rá a fotóra.

A kutyus az egyik lányhoz tartozik, Tamsin Cowman hozta magával az édesapja születésnapjára. Kiengedte az ebet a kertbe játszani, miközben a família összegyűlt a nappaliban egy fotó erejéig. A koncepció az volt, hogy a nagyapa, Michael Ng mind a 7 unokájával együtt pózol a képen.
Bo viszont realizálta, hogy odabenn mindenki egymást ölelgeti, amiből ő sem akart kimaradni. Éppen akkor, amikor a telefonokon megnyomták a képkészítés gombját, lelkesen a levegőbe ugrott, és az üvegablakon keresztül befigyelt a közös képbe.

Fotó: SWNS

A családtagok csak később vették észre a zseniális fotómbombát (ahogy az angol mondja: photobomb-ot). Akkor tűnt fel nekik, hogy Bo szenvedélyesen ugrálva a teraszon bekerült a képbe. A photobomb nem volt nagy meglepetés, mert Bo szeret mindenben benne lenni, és biztosan fel volt háborodva, amiért megpróbálták őt lehagyni a családi képről.

A történeteken a família jót nevetett. Miután a képet a közösségi médiában is megosztották, villámgyorsan terjedni kezdett az interneten. Vélhetően mindenkinek mosolyt csalt az arcára a mókás jelenet.

Forrás: www.goodnewsnetwork.org

A kiemelt kép illusztráció.