A kényszer szülte, de remekül sült el!

A kaliforniai Oceanside-ban élő Daniel Nava futárként dolgozik a FedExnél, ezért számára az otthonmaradás nem volt opció a karantén idején. Két tacskójának viszont megváltozott az élete, hiszen a kutyanapközi átmeneti bezárása miatt nekik otthon kellett volna maradniuk. Korábban hetente három napot töltöttek a többi kutyával a szabadban napközi címszó alatt, de a koronavírus miatt sajnos erről egy időre le kellett mondaniuk. Hogy Chorizo és Cocoa ne maradjon magára, Daniel úgy döntött, magával viszi őket dolgozni. Az ebek szemmel láthatóan élvezték az új küldetésüket. Az ügyfelek is imádták a két aprócska futárt, a csomagátvételek is vidámabban zajlottak így. Hogy mindenki tudja, ők dolgozó kutyák, maszkot és saját egyenruhát is kaptak, ráadásként pedig menő napszemüvegeket.

A bájos történet szempontjából nem elhanyagolható tény Daniel főnökének a hozzáállása, aki megértő volt a férfivel és kutyáival. Még így is, hogy a futár gyakrabban megállt a parkoknál, hogy kedvencei mozogni tudjanak, időben végzett a munkájával. A kutyák nem maradtak magukra, a megrendelők pedig nem csak a csomagjukat kapták meg, de emellett mosolyt is sikerült az arcukra varázsolni. Tulajdonképpen mindenki jól járt!

Chorizo és Cocoa saját Instagram-oldallal is rendelkezik, ide kattintva még több fotó található róluk és a hétköznapjaikról.

Forrás: TheDodo