in

Ittas mókus az internet új sztárja!

Nem is sejtette, hogy egy kis lazítás hozza meg számára a hírnevet.
A tél beköszöntével sokan próbálnak segíteni az ház körül élő állatoknak a hideg évszak átvészelésében egy kis elemózsiával. A madarak és a kisemlősök is roppant hálásak tudnak lenni, ha gondoskodunk számukra némi élelemről.

Katy Morlok is kedvességből tett ki magvakat és gyümölcsöket a minnesotai házának hátsó kertjében megjelenő mókusoknak, nem is gondolva arra, hogy ettől az általa Lil Red névre keresztelt mókus alaposan be fog csiccsenteni. A körte ugyanis, amit kirakott, már erjedésnek indult, de a falánk kisállatnak ez úgy tűnt, kimondottan ízlett. Sikerült úgy belakmároznia belőle, hogy a videó tanúsága szerint utána kissé zsibbadt állapotban dülöngélt és sokat kémlelte az eget is.

A nő látva a mókus furcsa viselkedését rájött, hogy az erjedt gyümölcstől leittasodott az állat, így a maradék körtét kiszedte a tálból. A mókus nem nyilatkozott arról, hogyan érezte magát, de biztosan nem viselte meg nagyon az eset, mert másnap is visszatért reggelizni. Lehet, hogy szeretett volna még egy kis körtét, vagy csak a másnapot akarta csillapítani finom falatokkal, mindenesetre szerencsésen gond nélkül megúszta az esetet, mi pedig láthattunk egy mókásan részeg mókust.

Forrás: People

Elrendelte a főállatorvos a baromfiak zártan tartását!

Ha túl stresszes vagy, ölelj meg egy bocit!