in

Kutyák és kidolgozott felsőtestek… Oooooh igen, baby!

A 2017-es ’Pecs and Pups’ naptárban találkozhatunk ezzel a csodás kombinációval. Mike Ruiz fotós kapta lencsevégre az igen jó karban lévő urakat és velük a kutyákat.
A kalendárium nem csak a nők lelkére hat jótékonyan, hanem a rendelésekből befolyt összeg  jótékony céllal, a Louise’s Legacy nevű állatmentő egyesületet támogatja.

Nem egyedi ez a kezdeményezés, Ricki Beason tűzoltókat, rendőröket, és veterán katonákat kért fel, hogy menhelyi kutyákkal pózoljanak, így hívva fel a mentett állatokra a figyelmet.Ezek is remekművek lettek, imádjuk!

Ricki Beason

Ricki Beason

Ricki Beason

Kis hazánkban a Vigyél Haza Alapítvány készített hasonlót.

2016-ban vízilabdásaink (igaz több ruhában, mint az eddigiek) kerültek egy képre a gazdára váró állatokkal:

vlv.hu

vlv.hu

Vagy az Etyeki Állatvédő Egyesület ugyan nem naptár formában, de Facebook oldalán megjelentette a „Srácok az etyeki kutyákért” képsorozatot, ahol  az urak kidolgozott idomokkal és széles mosollyal próbáltak segíteni a kutyusoknak gazdisodni:

https://www.facebook.com/pg/Etyeki-%C3%81llatv%C3%A9d%C5%91-Egyes%C3%BClet-177045392351044/photos/?tab=album&album_id=1072288842826690

Reméljük lesz még ilyenekből több is, és láthatjuk a teremtés koronáit cuki állatokkal, félmeztelenül kiállni a nemes célért! 🙂

Az életét is feláldozta volna a pici lányért a boxer!

A srác, aki mestere az állatokkal való szelfizésnek