in

Az életét is feláldozta volna a pici lányért a boxer!

Az Ausztráliában élő Jo és Leigh Shaw 2 éves kislánya, Carmen került veszélybe, amikor egy  tigriskígyó környékezte meg otthonukban.
Ez egy igen mérges és vad fajtája a kígyóknak. Harapásával  idegmérgek és véralvadásgátlók bonyolult keverékét juttatja áldozatának szervezetébe. Marása után az ellenanyagot még a bénulás előtt be kell adni, hogy túlélhessünk egy ilyen támadást.

Mack, a család 4 éves boxere vette észre, hogy egy ilyen fenevad leselkedik a gyermekre. Félelmet nem ismerve szállt szembe a hüllővel, testével védve a csöppséget. Harapások sora után ért véget a küzdelem. Ahogy Jo kirohant, látta a sérült, habzó szájú kutyát és a már döglött 4 méteres kígyót.

Az idővel versenyt futva vitték az állatkórházba kedvencüket. Az állatorvosok egy kígyószakértő bevonásával megkezdték a gyógykezelését. Ennek viszont ára volt, méghozzá nem is kicsi: 6000 dollárra rúgott az állatorvosi számla. Ez jóval több volt annál, mint amit a pár csak úgy ki tudott volna fizetni, ezért egy nagyon komoly döntést hoztak: eladják a díjnyertes 1968-as Holden HK Kingswood Sedan autójukat, hogy abból tudják fedezni a költségeket. A Facebook csoportban, ahol megosztották  az erről szóló hirdetést, a tagok kérték, hogy ne adják el. Történetüket hallva segíteni akartak, ezért létrehoztak egy oldalt Mack-nek, ahol ismerősök és ismeretlenek támogathatták a hősies eb gyógyulását.

A megosztásoknak és jó szándékú embereknek köszönhetően 1 héttel az eset után már több is gyűlt össze a hiányzó összegnél , több mint 200 felajánlótól. Nem tudják, hogyan mondjanak köszönetet a név nélküli támogatóknak, de végtelenül hálásak. Megtarthatták az autót és nagyon meghatódtak a rengeteg segítségtől és törődéstől, amit kaptak.

news.com.au

A kutya felépülése után újra boldog, teljes család lehetnek.

Mi pedig az ilyen eseteknél visszakapjuk a jóság és szeretet erejébe vetett hitünket…

Segítőkutyával jár iskolába a nehezen kommunikáló autista kislány

Kutyák és kidolgozott felsőtestek… Oooooh igen, baby!