Igazán kreatív közös program lehet!

Nem kell hozzá más, csak papír, olyan festék, ami nem mérgező, egy lelkes kutyus és egy adag fantázia. Bár az állatok nem biztos, hogy sokat foglalkoznának a művészetekkel, viszont a gazdival töltött idő mindig kedvükre van. Többek számára jó alkalom volt a karantén időszaka, amikor a látszólag olykor lassabban múló időt közös mókázással próbálták elütni. Absztrakt minták, különféle virágok – az alábbi képeket nézegetve kétségtelenül tehetséges művészek módjára képesek alkotni a kutyusok, akik úgy tűnik, büszkék is a munkájukra.

Jól mutatna egy ilyen a falon, ugye?

Kutyákkal festeni nem bonyolult, ráadásul többféle lehetőség is kínálkozik. Hagyhatjuk, hogy az ebek szabadon végigsétáljanak a papíron vagy a vásznon, de akár az irányításunk alá is vonhatjuk az alkotási folyamatot és mi magunk nyomhatunk mintákat kutyánk mancsaival.

Több olyan ismertté vált alkotás fellelhető a világhálón, melyek egytől egyig négylábú művészek munkája nyomán születtek. Írtunk már korábban művészszárnyait próbálgató shiba inuról, malacról, de még patkányról is.

Forrás: BoredPanda