Jelentősen megkönnyíti az életüket.

Főként a kistestű kutyáknak nehéz a lépcsőzés. Megterhelő számukra a lépcsők megmászása, amitől akár gerinc- vagy porckorongsérvet is kaphatnak. A diszplázia és az ízületi problémák is jobban fenyegetik a sokat lépcsőző ebeket. A korosodásukkal pedig egyre nagyobb kihívást jelent számukra.

Az emeletes házban élő Sonya Karimi úgy gondolta, saját lépcsőlifttel segít kedvenceinek, miután Bodhi nevű 10 éves kutyájának elszakadt a térdszalagja. Nagyjából három hónap alatt, vőlegénye és kettejük családjának segítségével készült el a kis házi felvonó. A végeredmény osztatlan sikert aratott.

A négy mopsz – a 10 éves Bodhi, a 4 éves Emery, a 13 éves George és a 10 éves Sam – boldogan vették birtokba a nekik készült liftet. Gazdájuk azt hitte, kicsit több idő lesz hozzászoktatni őket, de nagyon hamar rákaptak az új élményre, mintha mindig ezt csinálták volna.

Egy rámpán tudnak felsétálni a fából készült dobozba, ahol megvárják, amíg Sonya vagy párja bezárja őket és távirányító segítségével indulhatnak is az emeletre. Kényelmesebbé tette az életüket a Doggie-vator névre keresztelt szerkezet, egyszerűen imádják!

Forrás: BoredPanda