Ahol kényeztetik a cicusokat a gazdi távollétében.

Hertfordshire ad otthont a macskákat kényeztető luxusszállodának, ahol hat külön tematikájú fűtött házikó várja a vendégeit.

A cicákat igény szerint klasszikus vagy jazz zenével fogadják, kényelmes ágyakon pihenhetnek az állatok, a porcelán szökőkutak friss oxigénnel ellátott vizet ontanak magukból. A szálloda “A La Cat” menüje, amelyet egy macskatáplálkozási szakember fejlesztett ki, olyan finomságokat tartalmaz, mint a fehér hal, az etikusan halászott sárgaúszójú tonhal vagy a csirkemájgolyó. Az ételeket ezüsttálcákon és porcelán tányérokon szervírozzák a bársonytalpúaknak.

Persze ez még nem minden, mászókákkal, madárlessel, masszázzsal, pedikűrrel is szolgálnak. A játék és a simogatás is lehet a szolgáltatás része, hogy a macskák ne érezzék egyedül magukat a gazdájuk távollétében. Már, ha az egyáltalán érdekli őket. Bár a cicusokról szól a vendéglátás, mégis inkább az embereknek nyújt megnyugvást, hogy kedvencük jó helyen van, amíg ők távol vannak.

Hogy a messzeségben se aggódjanak, képeslapot is kérhetnek a szállodától, amiben a macska hogylétéről számolnak be. Kellhet ennél több?

Forrás: AmusingPlanet