in , ,

Több száz kutyát engedett az otthonába egy férfi, hogy megvédje őket a hurrikántól

Az időjósok előrejelzésére gyorsan reagált Ricardo Pimentel, amikor megtudta, hogy hurrikán közeleg.
A mexikói Quintana Roo államba érkező vihar elől háromszáz gazdátlan kutyát, néhány macskát, csirkét, nyulat, sünt és más állatot szállásolt el átmenetileg. Ezt nyilvánosan is megosztotta. Ha ő egymaga ennyi állatot biztonságba tudott helyezni a hurrikán elől, akkor bizonyára másoknak is menne néhány állat megmentése. Az állatvédő aktivista szavai sokakat meghatottak, elkötelezettségével példát mutatott, híre bejárta az egész világot.

Ha már így alakult, a Delta hurrikán pusztítása után Ricardo kihasználta a hirtelen jött hírnevet és segítséget kért az általa alapított Tierra de Animales állatai számára. Kutya- és macskaeledelt, tisztítószereket, gyümölcsöt és zöldséget, pénzbeli vagy más adományokat szeretne a védencei számára. Több száz állat élete múlhat az emberek könyörületességén, akik nem csak támogathatják, de örökbe is fogadhatják a gazdátlan állatokat.

A gesztus, a tettek és hozzáállása is tiszteletreméltó, valóban hőstett, amit végrehajtott. Ennyi állatot egy fedél alatt ellátni, még ha csak egy napra is, valóban embert próbáló feladat. A menhelyeken általában ennél jobban el vannak különítve a kutyák, macskák egymástól. Neki mégis sikerült, le a kalappal előtte!

Forrás: Oddity Central

Mindig a gazda felelőssége, ha zűrt csinál a kutya!

Mit csinálnak a kecskék a gátak meredek falán?