Gondolkodtál már azon, hogy mivel tölti az időt kedvenced, amikor nem vagy otthon?

Talán békésen szundikál? Vagy játszik? Épp romba dönti a lakást? Esetleg csak bámulja az ajtót várva, hogy újra belépj rajta?

Rob Moore annyira kíváncsi volt arra, hogy cicái, Shorty és Kodi vajon mivel múlatják az időt, amíg ő távol van, hogy bekamerázta a lakását. A fitneszedző hamar választ is kapott a kérdésére: a felvételek elárulták a macskákat. Az eredmény elég szívszorongató:

Kodi keserves nyávogással látványosan hiányolja gazdáját. Szinte tapintható a szomorúsága, ahogy hívogatja Robot. Néha kicsit elfoglalja a játéka is, de nem sokáig. Ez egy kicsit megváltoztatja a macskák ragaszkodásáról alkotott képünket. Sokan gondolják, hogy a cicák nem kötődnek annyira az emberhez, de a videó tanúsága szerint ez nem így van, nagyon is tudják hiányolni a gazdit. Bár Shorty nem éli meg ennyire drámaian Rob távozását, az ő univerzuma is akkor áll helyre, amikor a férfi hazatér.

Mindkét macska menhelyről került az új otthonába, és így talán jobban is becsülik a szerető gondoskodást, de ezzel a fajta ragaszkodással bizonyára nincsenek egyedül.

Forrás: BoredPanda