in

A legapróbb cselekedet is szebbé teheti mások napját, akár egy kutyáét is!

Néha tényleg nem kell más, csak egy kis jó szándék.
Claire Cummings egy barátjához igyekezett autóval, amikor megpillantott az utcán egy plüssmalacot. Szokatlannak tűnt a játék a járdán, ezért a visszapillantó tükörből is figyelte egy darabig, amikor is egy gordon szetter támaszkodott fel a kerítésre végtelenül bánatos ábrázattal.

Bár az állat feltehetően könnyedén ki tudott volna mászni a kőfalon, már csak a termeténél fogva is, jólneveltsége okán mégsem tette. Csak állt, várt, nyüszített, és gondterhelten figyelte a kedvencét a kerítés túloldalán. Megsajnálva a kutyust az állatbarát nő visszafordult, félreállt és visszaadta a plüssmalacot a szomorkodó ebnek, akinek egy csapásra elmúlt a rosszkedve. Örömittasan és hálásan fogadta a megmentőjét, boldog farokcsóválással, majd egy kis simi után el is búcsúztak egymástól.

Tényleg nem nagy dolog lehajolni és felvenni valamit, de a gordon szetternek a világot jelentette! Claire napja is jobban telt amiatt, hogy tudta, sikerült örömet szereznie. Reméljük, hogy ez a kis történet olvasóink arcára is mosolyt csalt, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy az apróságoknak is hatalmas erejük lehet!

Forrás: TheDodo

Tudod, mit csinál a cicád a távollétedben?

A hörcsög okosabb, mint hinnéd, kiválóan teljesít egy akadálypályát is!