Még ha nem is feltétlenül helyes, amit tesz.

Monica még 2013-ban vette magához az apró kiscicát, aki a barátnőjénél talált alom egyetlen nőstény aprósága volt. China névre keresztelte és örömmel figyelte, ahogy a kismacska felcseperedik. Már volt egy Waffles nevű cicája is, így jó ötletnek tűnt egy társ mellé.

China első tolvajlására 2-3 éves korában figyeltek fel, amikor elkezdett zoknit lopni a lakásban. Ártalmatlannak és viccesnek tűnt, így nem is különösebben foglalkoztak vele. Akkor még nem sejtették, hogy ez csak a kezdet. Kijárós cica révén újabb és újabb holmikat kezdett hozni a lábtörlőre. Monica elsőre azt hitte, a lakótársától vannak a tárgyak, de idővel megszületett a felismerés, hogy ezek bizony a szomszédok kint felejtett dolgai. China nem válogatott, bármit hazavitt, amit csak talált. Kesztyűt, ollót, dartsot, villanykörtét, cigarettát, gyufát, de még kutyakakis zacskót is.

A gyanússá váló viselkedés miatt a gazdája kamerát is szerelt fel, hogy lássa, tényleg az történik-e, amire gondol. Pontosan az, China lebukott. Így nem maradt más, mint bevallani a szomszédoknak, hogy ki a tolvaj. Itt épp egy teafilterrel érkezett.

Bár Monica tartott a környéken lakók haragjától, mégis őszintén, videókat mellékelve vallott a kleptomániás macskájáról. Szerencsére jól fogadták a cicus fura hobbiját, sőt! Mindenki megnyugodott, hogy nem mosómedve garázdálkodik a környéken, csak egy macska.

Forrás: BoredPanda