Ami olykor bizarr vagy mókás dolgokat szül.

Mabel, a golden retriever három éven át egykeként élte a kedvencek életét. Mint a család szeme fénye, fürdőzött a figyelemben, imádta az életét, egészen addig a pontig, amíg a család haza nem vitt még egy kölyköt. Ahogy az a kistestvér érkezésekor lenni szokott, felütötte a fejét a féltékenység, Milo, a goldendoodle is a család tagjává vált, osztozni kellett a figyelmen.

Bár a gazdájuk, Carrie Bartsh igyekszik mindkettőről egyformán gondoskodni, olykor nehéz megtalálni az egyensúlyt, főleg, hogy cica is van a családban. Ha a macska fülcseppet kap, akkor a kutyák is sorba állnak a fülcseppért. Ha egyikőjük bundája bepiszkolódik, akkor mindegyikükét rendbe kell tenni. Ez tulajdonképpen érthető is, hiszen minden állat igényli a törődést.


Az igazán furcsa mégis az lett, amikor Milo egy bolondos futkározás során felsértette a lábát és sebkötözésre szorult, Mabel is ott termett a neki járó kezelésért. Carrie maga is megmosolyogja saját magát, ahogy becsületesen napjában többször is átkötözi a sebes és a sértetlen szőrős tappancsot is, de mi mást tehetne egy ilyen helyzetben?

Forrás: TheDodo