A macskáknál már bizonyítást nyert, lehet, hogy a kutyák a következők.

Marc-Antoine Fardin fizikus igazolta, hogy a cicák egyszerre szilárd és folyékony halmazállapotúak. Mivel a definíció szerint a folyadék az anyagnak olyan halmazállapota, amelyben az anyag térfogata állandó, de alakja változó, így alá tudta támasztani a felvetését azzal, hogy a macskák felveszik az edények alakját. Legyen az kartondoboz vagy épp üvegedény, mindenképp belesimulnak, ha elég időt hagyunk nekik rá. Az elmélet a levezetés után Ignobel-díjat érdemelt.

Sparky, az olasz agár szintén folyékonynak tűnik, amint reflektorfénybe kerül. Gazdája, Kennedy Simmons akárhányszor ölbe veszi, hogy pózoljon kutyájával egy fotó erejéig, az állat mintha megpróbálni kifolyni a kezéből.

Persze azért nem olvad el mindig ennyire, amikor nem tetteti magát élettelen rókasálnak, akkor viszont úgy néz ki, mint a Jégkorszakból Sid, a lajhár.

Szegénynek nem volt mindig ilyen mókás élete, mert a soha igazán meg nem gyógyuló lábtörés miatt amputálni kellett az egyik lábát, de miután Kennedy magához vette, visszatért az életkedve. Azóta nagyon jó barátok, mindig jut idő a közös bohóckodásra, amit az internetezők nagyon is imádnak.

További fotó róluk: Instagram/Sparky

Forrás: BoredPanda