in

A kutyáknak is lehet luxusházuk

Ha az embernek van elegendő pénze hozzá persze.
A Hecate Verona elnevezésű vállalkozás azzal foglalkozik, hogy valósághű miniatűr kastélyokat készítsen kutyák számára. Fényűzés és pompa, gránit és márvány, bármi, amit a gazdi csak szeretne. Elkészítik akár a megrendelő házának pontos másolatát is kicsiben, az eb méretéhez igazítva. Ajtó, ablakok, de még görög stílusú oszlopok is díszíthetik. Ha önmagában a látvány még nem lenne elég, kiegészítésként automatizált fűtés, szellőzés, világítás, légkondicionálás is kérhető. A fantáziának tényleg csak az anyagi lehetőségek szabnak határt, ugyanis a díjszabás 40 ezer dollárnál indul, ami átszámolva több mint 11 millió forint.

Mindez nem az átlag kutyatartók pénztárcájához van szabva, de valószínű, hogy ők nem is feltétlenül ragaszkodnának egy ilyen megoldáshoz, legyen bármennyire is mutatós.

A kutyák pedig nem nyilatkoznak, hogy szeretnének-e egy ilyen kastélyt. Valószínű, hogy kevésbé érdekli őket a faragott oszlop vagy a miniatűr ablak, a lényeg, hogy legyen egy kényelmes otthonuk, ahol a szeretteikkel vannak körülvéve. Egy biztonságot nyújtó kuckó, ahol elférnek, egy saját terület, amit kedvükre bejárhatnak. Egyébként pedig az imádott ember ágya a legkényelmesebb hely, nemde?

Forrás: Hecate Verona

Viccnek indult, de jótékony eredménye lett a mókás állatportréknak

Tündéri lázadó, aki minden csoportképet feldob