A pici lány a két termetes kutya kíséretében fedezi fel a világot.

Az állatok és a gyermekek kapcsolata általában szoros, még ha sokan ellenzik is ezt. A féltés ott bujkál minden szülőben a gyereke felé, így talán érthető is, de a legtöbb kutyatartó tudja, hogy kedvence úgy fog vigyázni a kicsire, mint egy hímes tojásra. Bár vannak ebek, akik nem jól tolerálják a gyerekeket, ez általában egy rossz emléknek köszönhető.

A többségről elmondható, hogy igazán toleráns és elnéző a babákkal, totyogókkal, de a kisgyermekkel vagy felnőttekkel egyaránt.

Mike Whalley, Ramona édesapja, Zeus és Blue gazdája szeretettel nézi, ahogyan a kicsi lánya és kedvencei együtt időznek. A két kutya hűségesen támogatja az apróságot, bármikor készek vigyázni rá.

A barátságos ebek azonban nem csak a közvetlen családdal kedvesek, a szomszédot is szeretik. A jólelkű férfi először a szendvicsét osztotta meg az egyik kutyával, miután a gazdája beleegyezését kérte. Miután engedélyt kapott, a fél szendvics után jöttek a jutalomfalatok a kutyusoknak, de ennyinél nem állt meg a történet.

A kedves szomszédot már szabályosan várják a kutyák, nagyjából azonos időben jelenik meg a finom falatokkal. Ehhez az örömteli várakozáshoz csatlakozott a csöppség is, bár akkor talán még nem is tudta, hogy mire várnak.

A férfi meg is érkezett és látván a bájos jelenetet, a szülők engedélyével Ramonának is készült puha keksszel. Így már ő is tudja, miért jó a kerítésnél várni.

Ilyen jó szomszédság kellene mindenkinek!

Forrás: The Dodo