Hirtelen jött hírnévben dúskál a cicus.

A brit rövidszőrű Mao Mao úgy tűnik őstehetség. Gazdája, Zheng egyszer egy hirtelen ötlettől vezérelve tette be az egyik kocsiba egy autókiállításon kedvencét, és ez a jelek szerint annyira mindenki megelégedettségére szolgált, hogy a macska azóta már professzionális modell lett.

Havonta több alkalommal megjelenik az autómárka képviseletében, alkalmanként legalább 200 ezer forintnak megfelelő jüant keresve ezzel.

Vannak cicák, akik nem szeretik a rivaldafényt, és inkább elbújnak a tömeg elől, de nem úgy Mao Mao. Ő imádja a rá irányuló figyelmet, az emberek szeretetét, és ezáltal jó eséllyel a munkáját is. Bájos pofijával és hatalmas szemeivel elvarázsolja a közönséget.

Úgy tűnik, a számára készített különleges ruhák és egyéb kiegészítők sem zavarják, könnyedén viseli őket. Kényelmesen utazik a munkába, ahol fürdőzik a népszerűségben. Sokan csak azért mennek a kiállításra, hogy megsimogathassák és lefényképezhessék a modellt. Hogy az általa reklámozott autók mennyire lettek kelendőek, arról nincs információnk, de lehet, hogy igaz az állítás, miszerint “gyerekkel, állattal, fedetlen keblű nővel bármit el lehet adni”.

Forrás: OddityCentral

 

Vélemény, hozzászólás?