A gazdik és kis kedvenceik a Bókay-kertben találkoznak, hogy az érdeklődők testközelből is megismerjék a kutyás sportok és programok széles tárházát.

Immár hatodik alkalommal rendezik meg a rendhagyó, és különleges kutyás sportprogramokat felvonultató Kutyás Sportízelítőt a Bókay-kertben most szombaton, azaz 2017. szeptember 23-án.

A kínálatban szerepel látványos frizbi, agility és szlalom bemutató, amely sportágakban mi magyarok még nemzetközi eredményekkel is büszkélkedhetünk. Nem maradhat el a hasznos állatorvosi tanácsadás, a segítő és terápiás kutyák kitelepülése vagy a dog dancing.

A szervezők a fentieken túl játékos versenyekkel is várják az látogatókat, hiszen a vállalkozó kedvű gazdik még gyorsaságukat is összemérhetik négylábú kedvencükkel olyan játékos feladatok, mint a kutyás futás vagy a kutya-gyerek verseny keretein belül.

A nap egyik csúcspontja minden bizonnyal az a keverék kutyusok számára indított szépségverseny lesz, amely rendhagyó módon nyújt lehetőséget a nem fajtatiszta kis kedvencek bemutatására, díjazására.

Időpont: 2017. szeptember 23. 10.00 órától
Helyszín: 1181 Budapest, Szélmalom utca 33. Bókay-Kert

A helyszínre kutyával belépni csak a kutyához tartozó érvényes oltási könyvvel lehet!

Az esemény Facebook oldala: www.facebook.com