A mesebeli szórakoztatóparkban a kapuk zárása után is nagy élet van.

Amikor a látogatók már hazamentek, akkor lesznek aktívak a cicusok. Az Anaheimben található komplexum egész területén macskák tartják kordában a rágcsálóállományt. Ezek az állatok kóborként kezdték a pályafutásukat, de ma már a park szerves részei állatorvosi ellátással és folyamatos gondoskodással. Napközben is tetten érhetőek persze, de naplemente után vannak igazán elemükben.

Disneyland macskái néven saját weboldalt is indítottak nekik, ahol külön-külön is meg lehet ismerkedni velük. Saját profillal rendelkeznek, amin számtalan érdekességet is megosztanak róluk. A leírások remekül passzolnak a különleges fantáziavilághoz.

Ő itt például Ned.

Ez a hosszúszőrű cica a Disney Hotel környékén időzik általában. Hobbija az üvegfúvás, a kriptográfia és a lézercímkézés, a saját egyetemén diplomázott summa cum laude. Imádja a hotel liftjével való túrázást és nem nagyon törődik másokkal.

Hector a park bejárásával őrködik.

Szeret társasjátékozni és sört főzni, de kicsit rosszul érinti, hogy nem tettek semmit, amikor jelezte, hogy az emberek olyan pulykacombot is eldobtak, amin még sok hús volt.

Aki a többieket is meg szeretné nézni, ide kattintva megteheti.

Forrás: SFGATE