Ez az igazi macskaimádat, amolyan orosz módra.

Anastasia Poznyak imádja az állatokat, amit elég jól bizonyít nyolc kutyusa is. Bár ők is a szíve csücskei, mégis hiányát érezte a macskáknak is. Egy ilyen falkába azonban nem könnyű egy új tagot beilleszteni, így nem is egyszerű macskával próbálkozott, hanem hiúzzal.

Oroszországban még mindig népszerűek a hiúzbundából készült ruhaneműk, ami miatt különböző telepeken tenyésztik őket legálisan. Hogy megmentsen egy állatot a későbbi szomorú sorsától, magához vett egy pár hetes állatot egy ilyen farmról. Meglepően gyorsan beilleszkedett a kutyák közé Geralt, aki rohamtempóban nőtt a nagytestű kutyákhoz.

Felbuzdulva a sikeren és a különleges falka békés együttélésen, Anastasia újabb kirándulást tett egy ilyen prémgyárba, ahonnan Bulochka ment vele haza. Az eredetileg magányosan élő vadmacskák könnyen megszokták az új életüket és egymást is, szemben a szomszédokkal, akik nem bírják megemészteni a vadállatok közelségét. A hiúz egyébként úgy viselkedik otthoni körülmények között, mint egy jól megtermett hétköznapi macska. Használja az almot, játszik és szunyókál, mint ahogy a fajtársai teszik, egyedül a táplálása jelent komolyabb kihívást.

A lakóközösség azonban keresetet nyújtott be Anastasia ellen, ha a bíróság melléjük áll, akkor távozniuk kell a jelenlegi szentpétervári otthonukból. A nő közben el is kezdett házat építeni a szőrös családjának, de korlátozott anyagi lehetőségei miatt még nem sikerült befejeznie. Így Instagram-oldalán kért segítséget, miközben versenyt fut az idővel, hogy megtarthassa kedvenceit.

Forrás: OddityCentral

Képek: Instagram/Anastasia Poznyak