Az állatmenhelyek nagyon nehéz helyzetbe kerültek és segítségre van szükségük! Az élelemhiány azokat állatokat érinti, akiket egyszer már megmentettek és most gazdára várnak, de sajnos nincs elegendő táplálékuk.

Nap mint nap több elhagyott és sebesült állat kerül az állatmenhelyekre és az állatvédő szervezetekhez, és a fokozódó élelemhiány miatt nem tudják mindenki számára megfelelő táplálékot biztosítani.

Az élelem és az alapvető ellátás biztosítása most a legfontosabb cél, hogy az állatvédő szervezetek továbbra is el tudják látni azokat, akik rászorulnak.

Az idei nyár még a szokásosnál is nehezebb helyzet elé állította az állatotthonokat: a támogatók csökkenése, az iskolai menzák nyári szünete, a nehezedő gazdasági helyzet, az emelkedő árak már nem teszik lehetővé, hogy tartalékuk is legyen élelemből.

A Hangya Közösség, mint ernyőszervezet 252 állatvédő szervezettel tart kapcsolatot. Egyre több kutyamenhely kér tőlük élelem segítséget. Erőforrásaik nem teszik lehetővé, hogy mindenkinek segítsenek, ezért szeretnék minél többekhez eljuttatni üzenetüket: A kidobott, mentett állatok segítségre szorulnak!

A cél: a mentett állatoknak több hétre elegendő egységes minőségű élelemet rendelni – egyenesen a gyárból! Segíts te is nekik ebben, légy részese az összefogásnak.

Ezért a Hangya Közösség Alapítvány egy társadalmi összefogást kezdeményez és színes és kreatív módokon próbálja megmozgatni a társadalmat egy nemes cél érdekében.

  • Augusztus 12-én egész napos adománygyűjtést tart az egyik nagyáruházban (XIII. Gács utca 3.)
  • Augusztus 18-20-ig az Ízek utcájában adományvásárt rendez
  • Az Elte diákjai fantasztikus kisfilmeket készítettek, hogy minél többekhez eljusson az üzenet: Ne legyen több éhes állat!

Támogatásodat sokféleképpen kifejezheted:

  • MagNet Bank Zrt. Hangya Közösség
  • Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
  • Paypal: info kukac hangyakozosseg.hu vagy Hangya Közösség Alapítvány
  • Adományvonal: 13 600 / 82 – Hívásoddal vagy sms-eddel 500 Ft-tal

Még több információ a kampányról: www.hangyakozosseg.hu