Ugrándozó szárnyas gyerek.

Vélhetően a fészekből esett ki és nem tudott a saját szüleihez visszakerülni a fára – a kis varjú nem sok mindenben reménykedhetett. Járókelők azonban észrevették, felkerült róla egy poszt a Facebookra, azt meglátva pedig egy férfi úgy döntött, hogy megmenti szegény párát.

A madarat Andrew Silverwood vitte haza, miután kimenekítette a forgalmas út közepéről a töröttlábú szárnyast. A varjú akkor kb. kéthetes lehetett. Az 57 éves angol, West Yorkhire-ben élő férfi és felesége, Suzanne hazavitték és 5 nyuluk társaságában nevelgették a sebesült madarat.

A szárnyast Jake-nek nevezték el. A házaspár azóta tündéri videókat tölt fel a TikTokra a madárról, amint a nyulakat ölelgeti vagy körülöttük ugrál. Nem kérdés: a nyuszik maguk közé fogadták a bohókás fazont, úgy tekintenek rá, mint egy nyúlra. Jake pedig egyértelműen azt hiszi magáról, hogy ő is egy nyuszi. Nyúltulajdonságokat vett fel, rendkívül mulatságos, hogy ugrándozik, és rikácsol nekik, ha éhes, mint a kispipik a tyúkanyónak.

Jake nem került kalitkába, lehetősége lenne elrepülni, de ő maradni akar.

@jakeeherealyloudcrow♬ original sound – jake

Igazi szupersztár, mindenki rajong érte, sokan jönnek csak ezért látogatóba, hogy megnézzék a mókás varjút. A madár szépen beilleszkedett a családba, együtt pihen és eszik a nyulakkal, akikről úgy véli, hogy a szülei. Andrew szerint a varjú először kézből evett, majd mindig a kuckóba ment, amikor enni akart és a gazdái szép lassan rájöttek, hogy ezt azért teszi, mert úgy véli, hogy a tapsifülesek a szülei.

@jakeeherealyloudcrow♬ original sound – jake

Forrás: www.goodnewsnetwork.org, kiemelt kép: SWNS / Andrew Silverwood