Zseniális találmány, ami már nálunk is kapható pár ezer forintért.

Ahogy minket is, úgy az állatokat is megviseli a kánikula, ezért fontos, hogy próbáljuk könnyebbé tenni számukra a hőség elviselését. Ügyeljünk arra, hogy mindig legyen előttük friss, hűs víz és figyeljünk arra is, nehogy kiszáradjanak! Az állatoknak biztosítsunk egy árnyékos, hűvös helyet, ahová behúzódhatnak a túlzott meleg elől. Ha erre nincs igazán lehetőség (például mert nincs légkondink), hasznos segítség lehet egy hűsítő matrac.

Az InnovaGoods matraca poliészterből, szivacsból és egy speciális hűtőgélből készül, ami nyomásra aktiválódik. Ha kedvencünk ráfekszik, kellemes, hűsítő érzést fog tapasztalni, de nem annyira hideget, hogy felfázzon. Nem kell külön hűteni, nem szükséges hozzá áram sem, egyszerűen csak le kell teríteni és már használható is. A hűtőhatása nagyjából 4 órán keresztül tart, de újratöltődik, ha egy ideig leszállnak róla. Kényelmes, puha és könnyen tisztítható. Padlón, kennelben, autóban, szabadban egyaránt használható. Az állatok általában maguktól rájönnek, hogyan működik és hamar a kedvencükké válik.

Persze akadhatnak kivételek, amikor a matrac nem nyeri el a kisállat tetszését és nem hajlandó ráfeküdni. Ebben az esetben általában a gazdik teszik a saját ágyukba és élvezik a hűsítő hatást.

Elérhető áron kapható számos boltban, ráadásul különböző méretekben. Érdemes beruházni egyre (vagy többre)!