Fájdalmas felismerés.

Egy amerikai, Michigan államban élő családnál történt az eset, ami mosolyt csal az arcunkra annak ellenére, hogy a főszereplője biztosan nem találta mókásnak.

Louie, a boxer járt alaposan pórul. A felvétel, ami akkor készült, amikor szegény eb az autó anyósülésén ülve hallgatta a gazdi beszámolóját, bejárta az internetet.

Miközben útban voltak az állatorvos felé, a férfi próbálta elmondani, hogy mi történt, ugyanakkor szeretetéről biztosította az állatot. Muszáj volt a kutyust orvosi ellátásban részesíteni, mert a gazdi képtelen volt őt megszabadítani a szúrós tüskéktől. Louie ugyanis egy macska kergetése közben szaladt be egy kaktuszba.

Mivel szombat volt, már nem találtak olyan könnyen állatorvost, így mintegy 45 percet kellett kocsikázni, hogy egy klinikáig eljussanak. Miután elaltatták, az orvosok eltávolítottak több mint 100 tüskét a boxer pofájából, orrából, nyelvéből és mancsaiból…

A gazdik csak abban reménykednek, hogy a kis kópé tanult az esetből. Szívet melengető, ahogy a rosszcsontról gondoskodnak, biztosak vagyunk benne, hogy Louie is tanult az esetből (ugye, Louie??).

Forrás: www.goodnewsnetwork.org