Másfél év munkája fekszik az állati játszótérben.

Paul Everitt igazi kalandor volt, bejárta a fél világ vadonjait. Biciklizett, kajakozott, kirándult kontinenseken át, mígnem megjelent a járvány a sok korlátozással. Amikor eljött a pillanat, hogy nem utazhatott külföldre, vett egy három hálószobás bungalót Grimsbyben, és elkezdte rendbe tenni a hátsó kertjét. Mivel nincs tévéje, úgy döntött inkább a mókusokat fogja nézni, amihez barkácsolt nekik egy önálló kis kalandparkot.

Mászóka, csúszda, aprócska medence, hidak, de még torony is van az építményben. Az ünnepek közeledtével persze karácsonyfa is kijárt a rágcsálóknak, csak a hangulat kedvéért.

Mivel nem csak a mókusokat tette kíváncsivá a játszótér, így a galambok egy P-betűvel jelzett leszállópályát is kaptak. Ez viszont nem az egyetlen extra, hihetetlenül precízen kidolgozott apróságokkal van tele az egész.

Ez a kreatív, 38 éves férfi a barkácsolással remekül elfoglalta magát és boldoggá tette a betérő élőlényeket, ráadásul mindeközben a jókedvét is megőrizte, hogy nem nyomasztotta magát annyit a sajtóval. A halálozási híreknél mennyivel jobb, hogy lelkes mókusokat nézett, ugye?

Forrás: Facebook/Going Solo Adventures by Paul Everitt