in

Kert kilátással négylábúaknak

Ha van kertünk és kutyánk is néhány egyszerű törvényszerűséget már biztosan tapasztaltunk. Többek között azt, hogy kutyánk imád a kertben lenni, onnan pedig szemmel tartani a külvilágot. Utóbbit gyakran csak szeretné, mert a számunkra oly kellemesen körbevevő zárt kerítés számára átláthatatlan akadály ebben.
Ilyenkor ha tehetik, a lehető legapróbb résekhez préselik magukat és minden erőfeszítésüket annak szentelik, hogy kikukucskáljanak. Ismerős? Persze mi nem biztos, hogy az ő kedvükért átláthatóbbra cseréljük kerítésünket, de azért egy ennél jóval egyszerűbb dologgal mégiscsak a kedvükben járhatunk.

Készítsünk ablakot a kerítésre! Persze-persze tudjuk, hogy ez munkával jár és a meglévő dolgokon is alakítanunk kell, de végül is ennyit csak megérdemel hűséges társunk, aki a nap huszonnégy óráját a mi őrzésünknek szenteli.

Fotó: www.thehappyhomebodies.com

Fotó: dirtcheapfencing.com

Fotó: Imgur

Az ablak esetében lényeges, hogy azon ne lehessen jobban ki- vagy bejutni, mint eredetileg a kerítésen. Tehát nem biztos, hogy elég egy megfelelő méretű lyukat vágni rajta, valamilyen akadály is szükséges. A megoldás többféle lehet, a sima drótháló beillesztésétől a készen kapható, átlátszó, kidomborodó (buksit kidugni engedő) ablakig.

Fotó: 4theloveofanimals.com

Fotó: amazon.com

A világ legkerekebb és legbolyhosabb popója Csilláé

Ezen a billentyűzeten öröm megnyomni a CTRL-ALT-DEL-t