Pedig van sajátjuk is.

Ennek ellenére mégis a barátságos golden retrieverhez húz a szívük. Megosztják vele az ételüket, hozzábújnak és élvezik a hatalmas kutya szeretetét. Ez rácáfol a természet törvényeire, miszerint az eb prédának tekinti a tapsifüleseket.

De nem ez az egyetlen furcsaság a történetben, ugyanis az imádott kutya korántsem nőstény. Bailey, a bájos kankutya a maga férfias mivoltában képviseli az odaadó gondoskodást. Tündériek együtt:

Ez is alátámasztja, hogy nem véletlenül szolgált rá ez a fajta az őt körülvevő rajongásra. Remek vakvezető és munkakutyák kerülnek ki közülük és számos olyan történet ismert, amikor más fajhoz tartozó állatokat vesznek magukhoz. Bob, aki szintén kan, egy hörcsöggel és több papagájjal osztja meg az életét, míg Loryn kecskegidáknak lett anyjuk helyett anyjuk.

Intelligenciájukat világszerte elismerik, a 10 legintelligensebb kutyafajta között is szerepelnek. Jámborságuk kiváló családi kutyává teszi őket. Az ész és a jó szív kombinációja remek párosítás, főként ha ilyen gyönyörűen van csomagolva!