in ,

Pucér hölgyek vették védelmükbe az állatokat

Korábban már megmutattuk, hogy katonák vagy éppen tűzoltók álltak modellt, olyan kezdeményezésekért, amiben az állatok megmentése és támogatása a cél. De a nők sem lustálkodnak, ha jó ügyért kell kiállni!
Melissa Hayward ötletéből készítettek naptárt, amin, a negyvenes évek stílusában szerepelnek csinos nők kutyákkal, hogy az ebből befolyó összegből az Ash Animal Rescue nevű szervezetet támogassák, ahonnan az ő kutyája is van. Szeretnék, ha nem altatnának el kutyákat, ezért próbálják plusz bevételhez juttatni a menhelyet, hogy legyen elegendő forrás az állatok ellátására. A képek készítésében résztvevő modellek, fotósok, sminkesek és egyéb közreműködők, lemondtak az ezért járó fizetségükről is, hogy ezzel is segítsenek. Nagyon szép gesztus, remek végeredmény:

Fotó:whatsonxiamen.com

Fotó és forrás:belfasttelegraph.co.uk

Nem csak a kutyusoknak vannak ám őrangyalai, hanem a cicáknak is.

Catherine Costa, a thai-amerikai nő, a macskák megmentéséért küzd szenvedélyesen. Siamese Kitty Cat szervezet célja, a cicák megszerettetése, elfogadtatása, megmentése. Ezért adtak ki egy igen szexi, ámde ízléses naptárat, hogy jobban felhívják a figyelmet a cicusokra. Szerintünk sikerült.

Fotók és forrás:bangkok.coconuts.co

Tuti nem tévedés, amit ezekről az állatokról gondolsz?

Vigyázz, a kutya harap! Vagy nyalogat?!