Weezy, a kis olasz agár mindentől rettegett. Tényleg mindentől. Emberek, állatok, zajok, bármi. Mindenre csak reszketéssel reagált.

Alberta menhelyén nem voltak túl jó kilátásai. Amikor volt reménye egy szerető családra, másnap visszavitték, hogy túl félős.

Egy nap, amikor Sarah Mavro hallott a rémült kiskutyáról, kocsiba pattant és majdnem 2 órát vezetett, hogy magához vehesse. Akkor kiderült, hogy nem csak a félelem uralkodik a kutyuson, de nincs is túl jó állapotban. Annyira rosszak voltak a fogai, hogy kettő kivételével, az összeset el kellett távolítani. Azért csusszan ki folyamatosan a nyelve, ami azóta a védjegyévé vált.

Új családja, Weezy állandó félelmét, sok szeretettel és türelemmel próbálta kezelni.

3 év után nyugodott meg annyira, hogy végre ugatni kezdett.

Aztán megszületett Sarah kisfia, Evan, aki nagyon hamar belopta magát a kutyus szívébe. Sokat vannak együtt és közel kerültek egymáshoz.

Weezy, a kilátástalan reménytelenségből jutott el a kiegyensúlyozott, boldog családi életig, a sok türelemnek és szeretnek köszönhetően. Azóta nem csak saját családja imádja, hanem saját rajongó tábora van Instagram oldalán, ahol még több képet nézhettek meg róla itt.

Képek és forrás: thedodo.com