in

Ariana Grande szívügye a kutyák megmentése

Nem csak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítja, hogy mennyire szereti az állatokat.
A fiatal Grammy-díjas énekesnő, dalszerző és színésznő nem csak négy oktávos szoprán hangtartománnyal és kivételes tehetséggel rendelkezik, hanem hatalmas szívvel is. Küldetésének tekinti, hogy a lehető legtöbb gazdátlan kutyának segítsen. Eddig tíz kutyát fogadott örökbe és még többnek segített gazdát találni.

Toulouse (beagle-csivava mix), Coco (német juhászkutya-tacskó keverék), Pignoli (csivava mix), Myron (pitbull keverék), Cinnamon (amerikai pitbull terrier), Fawkes (shiba inu), Lafayette (angol véreb), Strauss (yorkshire terrier), Ophelia és Sirius, a két labradoodle az imádott kedvencei. Távollétében közeli családtagjai és barátai gondoskodnak az állatokról.

2015-ben, a hatalmas sikerű, Honeymoon névre keresztelt turnéja alatt számos menhelyet látogatott meg és fizette ki az ott élő állatok örökbefogadási díját. Sok kutyát magával is vitt a koncertjeire, hogy a rajongói között találjon nekik szerető gazdát. Kihasználva a népszerűségét minden védencének sikerült új otthont találnia.

Ennyinél azonban nem áll meg, saját menhelyet is készül támogatni, az Orange Twins Rescue szervezet honlapja még fejlesztés alatt áll, de a háttérben a munkálatok már zajlanak. A jövőben még több és több gazdátlan, elárvult állatnak szeretne segíteni.

Csodálatos, amit tesz, a hírnevét és anyagi lehetőségeit is nemes cél érdekében használja!

Forrás: Billboard

Nyitókép: Twitter/Ariana Grande

Rajonganak a mosómedvék egy nyugdíjas bácsiért

Intő példa, mely felhívja a figyelmet az oltás fontosságára