Csak semmi sznobság, őszinte a vélemény!

A gasztrocsatornák, blogok rendkívül népszerűek: sokan követik a konyhában főzőket, sütőket, kóstolókat. Az egyik legnézettebb ételkóstolgató csapat tartalmát több mint 11 millióan látták, ami még nem is lenne meglepő, ha nem tudnánk, hogy Jade, Jasper és Jet különleges szakértők, mivel nem emberek, hanem kutyák.

Az ő reakciójuk biztosan őszinte, ráadásul nem elégednek meg a középszerű étellel, a legmagasabb minőséget igénylik. Egészen pontosan egy németjuhász trióról van szó, az egyikőjük pedig még kölyök.

A legtöbben egyetértenek abban, hogy a négylábúak arcára minden rá van írva, igazán egyedi és őszinte értékeléseket adnak. Semmi póz, semmi sznobság, semmi megjátszás!

A kutyusok különféle ételeket tesztelnek, vegyes fogadtatással. A tükörtojást például azonnal befalták, a tojásnak még a tányéron landolni sem volt ideje. A sonka úgy fogyott el, mintha ízlelés nélkül, egészben nyelték volna le. A sajt az egyik kutyust nem hozta lázba, a másik az almát tolta el egy határozott mozdulattal. A citrom nem aratott sikert, a spárga pedig megosztotta a gasztrokritikusokat.

A szenzációs trió gasztronómiai kalandjai már több mint 11 millió megtekintésnél járnak.

Forrás: animalchannel.co