A majdnem kétéves Finn Knudston legjobb barátja egy kutya.

A család boxere, Brutus örömmel várta a kisfiút. A csöppség világrajövetele nem volt egészen problémamentes, több műtéttel kezdődött az élete. Mintha a kutya ezt megérezte volna, azóta hű barátja, felvigyázója és társa a kisgyermeknek. Kapcsolatuk nagyon szoros, szinte elválaszthatatlanok. Kezdettől fogva szívesen alszanak együtt.

Ahogy Finn cseperedni kezdett, Brutus mindig az ágya előtt fekve őrizte az álmát. Minden mozdulatát figyeli, éjjel-nappal vigyáz a kicsire. Ez a ragaszkodás kölcsönös. Ahogy a kisfiú ágyáról lekerültek a rácsok, az éj leple alatt ő is lekúszott a szőrös barátja mellé. Paige, az édesanya osztotta meg a szívmelengető videót, amit a dadakamera rögzített, ahol Finn leköltözik Brutus mellé. A kutya ágyában ketten is elférnek, az eb végtelen türelemmel, szinte mozdulatlanul tűri, hogy kis barátja kényelembe helyezze magát rajta.

Ez az az őszinte, szereteten alapuló, különleges kötelék, ami összeköti a gyerekeket a kutyákkal. A hiedelmekkel ellentétben ezeknek a gyerekeknek sokkal erősebb lesz az immunrendszerük, sokkal kiegyensúlyozottabban nőnek fel, ha ennyire szeretik egymást egy háziállattal.

Forrás: BoredPanda