in

Szerető otthont keres a csivava, ahol mindent és mindenkit kedvére gyűlölhet

Állt a megkapóan őszinte gazdikereső felhívásban.
A becsületesség drága kincs, Tyfanee Fortuna nem is köntörfalazott, amikor leírást készített legújabb védencéről, akit ideiglenesen magához vett, amíg végleges otthont nem találnak neki.

A Prancer névre keresztelt csivava egy idős nénié volt, aki emberként kezelte a kutyust, aminek következtében az eb kövér lett és morcos. Ennek szentelt ideiglenes befogadója hiteles és frappáns bejegyzést, hogy aki magához venné, tudja mire vállalkozik.

A szövegben az áll, hogy megpróbálja, hátha ez majd segít szerető gazdát találni a csivavának, ami nem könnyű, mert nincs túl nagy piaca a neurotikus, férfigyűlölő, gyerekeket utáló, más állatokkal is összeférhetetlen kutyáknak, akik úgy néznek ki, mint a szörnyecskék, de reméli, hogy van valaki, aki épp ilyet szeretne.

A démoni pokolfajzat csivava 50% gyűlölet és 50% remegés. Elhízva érkezett kasmír pulcsiban, ételekkel töltött dobozzal, amiből sejthető volt, hogy probléma lesz vele. Az első héten még leginkább csak csendben feküdt a kanapén, és Tyfanee izgatottan várta, hogy egyszer felenged és igazi kutyává válik. Megtörtént, de csak utólag derült ki, hogy az volt a legszebb hetük, mert Prancer nem igazi kutyává változott, hanem egy aprócska szörnyeteggé, aki azóta is kísérti a házukat. Csak a nőket szereti, viszont utálja a férfiakat, a gyerekeket, a kutyákat, a macskákat és tulajdonképpen szinte mindent. “Ha férjed van, ne jelentkezz, hacsak nem utálod őt” – írja a nő.

Persze nem csak a kis testbe szorult hatalmas gyűlöletet taglalja, hanem a csivava pozitív tulajdonságairól is említést tesz. Prancer egyébként jó társaság, szeret autózni, ismer pár alapparancsot, tud aranyos lenni és magára hagyva sem csinál kárt, de leginkább csak egyedülálló nőnek, anya-lánya párosnak vagy leszbikus párnak javasolja az örökbefogadást. A teljes bejegyzése eredeti nyelven itt olvasható.

44 ezer ember kedvelte a bejegyzést, akik közül sokan jelentkeztek is a kutyáért, lehetséges, hogy azóta már új gazdája is lett.

Jó lenne, ha minden hirdetés ennyire szókimondóan őszinte lenne?

Forrás: BoredPanda

Hogyan védjük meg bútorainkat a macskakaparástól?

Hogyan látnak a kutyák a sötétben?